Systemische kennis en flow

Wij, Gonny en Karin, de twee energieke breinen achter YourINnercircle zijn vriendinnen en soulmates en delen al jaren een gezamenlijke passie voor het systemische werk. 

YourINnercircle is gebouwd op systemische kennis en flow, wetende dat alles binnen en tussen systemen heel en respectvol in verbinding wil zijn. Hierdoor ontstaat er flow en stroomt de energie rijkelijk de goede kant op.

Ontmoet Gonny

Mijn naam is Gonny van Sloten-de Jonge, oudste dochter van mijn ouders en na mij zijn nog 3 zussen geboren. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we 4 prachtige kinderen en ben ik trotse oma van 5 kleinkinderen. In mijn rol van gezinscoach werk ik holistisch- en systeemgericht op 2 basisscholen in gemeente Emmen. Daarnaast verzorg ik ook individuele Familieopstellingen vanuit mijn praktijk Eigen-wijs jezelf.

Ontmoet Karin

Mijn naam is Karin van den Oever-Duitmann, de eerstgeboren dochter van mijn vader en moeder. Mijn zus is ruim 14 jaar later geboren. Ik ben getrouwd met Gert, de allerliefste voor mij. Trots zijn wij op onze zoon en dochter en dankbaar voor twee prachtige kleindochters. In mijn rol van holistisch (team)coach en systemisch-, energetisch- en lichaamsgericht therapeut en trainer werk ik in company en vanuit mijn eigen praktijk Pure to be You.

Onze missie en visie

Na jarenlange verdiepende systemische studies en trainingen vinden wij het nu tijd om onze kennis en levenswijsheid te bundelen en te delen met  een ieder die zich wil ontwikkelen en wil groeien naar meer flow.  

Immers…je weet pas waar je naartoe gaat als je begrijpt waar je vandaan komt.

Wij nemen je graag mee op avontuur, op zoek naar jouw bron met talrijke mogelijkheden.