Waar jij centraal staat

YourINnercircle staat voor de plek waarin jij centraal staat. Hier voel jij je krachtig en op energieke eigen wijze, fundamenteel onderdeel van en omringt door familie en omgeving.  De cirkel is een prominent symbool in de natuur, de cultuur en het leven. Gekoppeld aan de cyclus van het leven, herinnert het ons eraan, dat alles wat rond komt, rond gaat.

We hebben onze diversiteit te omarmen, omdat die ons allemaal naar dezelfde bestemming leidt. Dit geldt ook voor de twee tegengestelde energieën van het YIN en YANG symbool. YIN is  het vrouwlijke pincipe en wordt gezien als de donkere, koude, vasthoudende en ontvankelijke kant. Yang is het mannelijke principe, de andere kant en is lichte, warm, beweeglijk en doelgericht. Het ene deel kan niet zonder het andere deel. Het is altijd een combinatie van twee.

“Alleen kom je ver en samen kom je verder”

To find your way home

Wat mag je van dit avontuur verwachten ? Als je de ingrediënten creativiteit, kennis, positiviteit en inzicht bij elkaar stopt gaat het bruisen. Vervuld van en ingezoomd op deze bruisende energie kom je, als vanzelf, in contact met de bron van ongekende mogelijkheden. Het wordt een verrassende en waardevolle ontdekkingsreis. Jij gaat kennis maken met jouw binnenwereld, daar waar alle antwoorden wachten op jouw “come back”. Vanuit een inspirerende en natuurlijke omgeving, waar rust, bewust worden en bewust zijn, de essentie is, zorgen wij voor aandacht, tijd en ruimte.

Tijdens opstellingen, trainingen, bijeenkomsten, workshops en themadagen moedigen wij jou aan om vastgeroeste patronen, letterlijk en figuurlijk los te schudden en/of te trillen. Eenmaal bevrijd van “stokoude gedachten” en het “eeuwenoude verhaal” ben je klaar om stappen te zetten in een andere richting, jouw richting.  

Voor wie in het bijzonder?

Speciaal voor jou, omdat je bij ons, vanuit samenzijn en rust, tot nieuwe of andere inzichten wilt komen. Grensverleggend, omdat het mag. Ook als je worstelt met een vraag, ontspanning of juist de verdieping wilt.

Wij zien en horen je graag.