Familie opstellingen

Bijeenkomsten en Rituelen

Lees binnenkort meer…
(En/of houd onze agenda in de gaten)

One or Two day retreats

Lees binnenkort meer…
(En/of houd onze agenda in de gaten)

Inspirerende themadagen en workshops​

Lees binnenkort meer…
(En/of houd onze agenda in de gaten)

Ode aan Bert Hellinger

Hij werd  geboren op 16 december 1925, in Leimen, Duitsland en is op 19 september 2019 op 94-jarige leeftijd overleden.

Hij heeft Familieopstellingen wereldwijd bekend gemaakt. Zijn klassieke opstellingsmethode legt de nadruk op  de drie “wetmatigheden van de ziel”: binding, ordening en balans.

Deze drie principes zijn  verantwoordelijk voor de manier waarop mensen zich binden aan sociale systemen. 

Wij bedanken Bert Hellinger als grondlegger van Familieopstellingen.

Ode aan Ingrid Dykstra

Zij werd geboren op 26 februari 1958 en groeide op in Münsterland, vlakbij de Nederlandse grens. Haar opa kwam uit Friesland, wat maakt dat Nederland een bijzondere betekenis heeft voor haar.
Ingrid werkt inmiddels al 30 jaar vanuit de systemische principes. Gebaseerd op de ordeningen van Bert Hellinger, waaruit zij haar eigen werkwijze heeft ontwikkeld.

Haar gedachtengoed nemen we nog alle dagen mee in onze missie om te kunnen groeien naar meer flow en systemische wijsheid.

Wij bedanken Ingrid. Zij heeft een speciaal plekje in ons hart.

Familie opstellingen

Ontdek met ons de kracht van Familieopstellingen. Het is een bijzondere werkvorm die inzicht biedt in de dynamieken binnen jouw familie. Bij Familieopstellingen creëren we aan de hand van verschillende opstellingen een levendige representatie van jouw familieleden, om de onderliggende patronen en verborgen emoties bloot te leggen. 

Door middel van deze opstelling krijg je een dieper begrip van jouw familiedynamiek en de invloed ervan op jouw leven. Het kan je helpen om onverklaarbare gevoelens, herhalende patronen en blokkades te doorbreken, zodat je meer harmonie, voldoening, vrijheid, kortom meer welbevinden kunt ervaren.

Tijdens een familieopstelling faciliteren wij een veilige en respectvolle omgeving waarin je je vrij kunt uiten. Samen verkennen we de onderliggende verbindingen en verstoringen binnen jouw familie en zoeken we naar manieren om balans en welzijn te bevorderen.

Of je nu worstelt met relatieproblemen, gezondheidskwesties, emotionele uitdagingen of carrièrevraagstukken. Familieopstellingen kunnen je helpen om de dieperliggende oorzaken aan te pakken. Het kan een transformerende ervaring zijn die leidt tot persoonlijke groei, zelfacceptatie en een beter begrip van jezelf en je familie.

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van Familieopstellingen en wil je meer te weten komen over ons aanbod en hoe deze jou kan ondersteunen op je pad naar persoonlijk welzijn en innerlijke balans? Schrijf je in. We verwelkomen en zien je graag op onze georganiseerde dagen.

Organisatie opstellingen

Organisatie-opstellingen, ook wel bekend als systemische opstellingen, zijn werkvormen, die worden gebruikt om inzicht te krijgen in de dynamiek en patronen binnen een organisatie. 

Door de fysieke opstelling van de representanten te observeren, kunnen verborgen dynamieken en patronen zichtbaar worden. Het kan bijvoorbeeld onthullen welke elementen binnen de organisatie goed samenwerken, waar er spanningen of blokkades zijn, en hoe informatie en communicatie stromen.

Organisatie-opstellingen kunnen helpen bij het identificeren van knelpunten, het begrijpen van onderliggende oorzaken van problemen en het verkennen van mogelijke oplossingen. Ze kunnen ook dienen als een middel om betrokkenen bewust te maken van onbewuste processen en om meer inzicht en begrip te creëren binnen een organisatie.