Wat anderen over ons zeggen

Anita uit Deventer
Read More
Wat een fijne dag! Vooral de combinatie van de theorie en de praktijk vond ik waardevol. Zo begreep ik bepaalde zaken beter. De luchtigheid van de dag maakte dat ik ontspannen naar huis ging! Dankjewel Karin en Gonny
Pieter uit Epe
Read More
Ik heb een bijzondere mooie dag gehad bij Yourinnercircle. Diepgang over systemisch werk en tegelijkertijd plezier en verbinding met elkaar! Ik denk er regelmatig aan terug en kom zeker nog een keer terug voor een andere themadag!
Geert uit Hilversum
Read More
Laatst voor het eerst een systemische bijeenkomst bijgewoond gehouden door Karin en Gonnie. Was altijd erg sceptisch, maar mij werd aangeraden om het een keer te “beleven”. Er is echt een nieuwe wereld voor mij opengegaan en ik heb zeer waardevolle inzichten mee naar huis genomen. Bedankt Karin en Gonnie voor deze zeer leerzame dag.
Marieke uit Groningen
Read More
Ik voelde mij heel welkom in de groep. Gonny en Kerin besteden tijd en aandacht aan ieder persoonlijk. Het was een leerzame dag en ik ben onder de indruk wat mijn opstelling heeft laten zien. Dit had ik niet verwacht, herkenbaar en bevrijdend tegelijk.
Previous
Next